В сянката на Борисов

Непубликувани снимки – Борисов на мач с Първанов и Румен Петков

Бойко Борисов като кмет на мач с президента Първанов и вътрешния министър Румен Петков. Наляво от Борисов са цял куп шефове от МВР. Снимка: Ани Петрова

Снимка: Ани Петрова

Бойко Борисов като кмет на мач с президента Първанов и вътрешния министър Румен Петков. Наляво от Борисов са цял куп шефове от МВР. Снимка: Ани Петрова

В книгата е публикувана само едната снимка, черно-бяла.

27 коментара

 1. Име написа:

  бахти кви са хубавци…

 2. ИМЕ написа:

  Лика, прилика са си момчетаата! Какво е удоволствието от гледането на един мач, с няколко продължения извън стадиона между приятели? Малко прах в очите на хората, не вреди нито на очите, нито на приятелите!

 3. Име написа:

  прах, прах то цяла прахова буря стана…

 4. ime написа:

  Какви красавци, особенно „сулю и пулю“……………….

 5. Име написа:

  Едни обикновени балкански разбойници, историята ще ги помни с нищо…

 6. Име написа:

  чвр

 7. Име написа:

  Някакви милярдерчета…

 8. Име написа:

  О неразумне юрде до кога ще ги търпим за безобразията в държавата, каде е интелигенцията да подбуди тоя народ на протест

 9. Снежана Кметова написа:

  От всички най-зле е Бойко Борисов, събрал на куп жажда за власт на свяка цена, болезнена мания за величие, кариеризъм, необразованост, простащина, безцеремонност, двуличие, фалш, лъжа, дебелащина….. и още много, много все в този ред. Как е възможно всичко това да се побере в една персона? Ония поне имат някакво образование.

 10. kitaec__ написа:

  Борисов и Първанов са един и същ човек.руски мекерета и национални предатели,нищо повече

 11. Име написа:

  Сладури.
  Тоя с ръцете горе е най-големия престъпник в БГ.
  Не че другите не са

 12. нетърпим написа:

  Стига толкова тормоз, увеличете покупвателната способност на народа и ще се управите държавата. Може и не реално да звучи, но това е пътя към истената уважаеми господа управници и какво ли еще сте там, както ви наричат…….

 13. ivailo написа:

  Shumkari vazpitani po komunistichesko- shumkarski model s edna duma Prezstapnici.

 14. Аз написа:

  ЛАЙНАРИ

 15. Име написа:

  От тримата, Румен Петков ми е най антипатичен. Няма нищо сериозно и надеждно в тези хора.

 16. Име написа:

  тия са най-свестните

 17. Милен написа:

  Дърти мошници !

  Рапона е за затвора!

 18. Име написа:

  В днешното, неспокойно време политиците не са решението на проблема. ТЕ СА ПРОБЛЕМА!!

 19. Име написа:

  shiz

 20. Име написа:

  parite deto gi kradit nyama da im stignat da si izplatyat grehovete na onzi svyat.. a proklyatieto na bednite 6te gi presledva do kray otnasya se za vsi4ki ,koito predadoha doverieto na naroda

 21. Богдан написа:

  За съжаление тези са народоубийците, пръкнали се от нищото. Но ние не можем да ги осъдим. Със сигурност историята ще ги нареди достойно до Хитлер и Пиночет. А ако има съд , той със сигурност ще е на онзи свят, но нас не ни върши работа тогава. Необходим е съд сега и тук със една скоротечна присъда.

 22. Калия написа:

  Какво от това? Всичко тече, всичко се развива. Развиват се и човешките взаимоотношения. Защо в едно семейство може да има любов, създават се деца и после се развеждат, а в политиката да не може да има промяна във взаимоотношенията между политиците. Разочароваш се, разделяш се.

 23. Йордан написа:

  Понякога четейки злобните коментари, доказани и недоказани истини стигам до извода, че някои хора в тази държава си заслужават съдбата. Каквото и да правиш за такива хора, живота си да дадеш, те все са недоволни и недоволни. Струва ми се, че този факт понякога тласка нашите управници да постъпват така с нас. Така и така никой нищо признава, но поне за ядовете и неудобството да оправят себе си. Така, както управниците не се интересуват от народа, така и една част от народа не вижда какво са направили управниците за нас. Питам се, кой е първоизточника?

 24. Румен написа:

  Кажете на кой мач бе, смешници. Ако е на националния, нормално е кметът на София (като град домакин) и Президентът да са там .. баси смешниците сте ..

 25. гъч написа:

  умират от завис некадърниците-неграмотните шумкари 1944 г.избиха 30000 сега се пишат ангели наследниците им-те са по злобни от предците си -отново рушат,унищожават

 26. не съм сърГей написа:

  В Германия е нормално канцлера и министри да ходят на мачове, а в БГ е нормално, когато видиш политически противници заедно на мач да клепеш глупости по техен адрес. А някой видял ли е ореХчо, Овчев, меСтаня, доГаня или който и да е „симпатяга“ от сегашните на мач?
  За драскачите – спортът е единственото нещо, което ОБЕДИНЯВА НАЦИЯТА, размива всички противоречия между хората. Затова накарайте си ги да се слеят с народа и да изживеят заедно всички емоции на стадиона, не да се крият по тайни улички и задни входове!

 27. Комуномафията написа:

  Първанов, Златеви и Борисов… Откъде започва всичко:
  http://e-vestnik.bg/21298

Вашият коментар


× девет = 36