В сянката на Борисов

Масонска връзка и любопитни снимки и документи

Бойко Борисов на първия рожден ден на застрахователна компания СИК през 1995 г. Отляво надясно са Венцислав Стефанов, Румен Николов- Пашата, Бойко Борисов. Стефанов и Пашата са отишли лично при Тодор Живков в Бояна и са му предложили да му осигурят денонощна охрана, след което пращат да го пази Бойко Борисов. Снимка: Живко Ангелов, вестник “Капитал”. В медиите е попаднала още една снимка от това честване, на която Борисов е с двамата братя Маргини и торта. Но авторът не можа да се добере до нея, много я крият, много се пазят да не би да попадне в някой от малкото опозиционно настроени медии и да излезе на бял свят. Сигурно я пазят за времето, когато Бойко ще падне, да му скачат с нея по главата, както сега му слугуват.

Следва откъс от книгата:

Румен Николов-Пашата е масон. Младен Михалев – Маджо също е масон. През есента на 2010 г. вестник “Уикенд” пусна факсимиле от саморъчно написаната молба от Маджо да стане член на масонската ложа… Копия от молбата му, извадена от възмутени от това в самата масонска ложа, е била пратена до две различни издания, но само “Уикенд” се осмелява да я пусне. Но има още едно копие – и от молбата на Румен Николов-Пашата. Нея никой не пуска. Вероятно изданията се страхуват, защото това е приятелят на Борисов. И повече от приятел. Силният човек в сянка.
Пишещият тези редове се добра до нея (виж илюстрациите). След публикацията Маджо не отрече, че е масон или че подавал такава молба. Някой може да се усъмни дали не става дума за фалшификат. Едва ли. Първата естестествена реакция и на двамата щеше да бъде, че за тях се разпространяват фалшификати. Това е лесно доказуемо.

Факсимиле от клетвен лист на членове на масонска ложа, подписан от Румен Николов-Пашата, Младен Михалев-Маджо. Имената след тях съвпадат с името на известен бизнесмен и на бивш зам.-министър на правосъдието. Пряко свидетелство за връзките на властта с подземния свят. Подписът на Пашата съвпада с подписите му върху документите на фирмата „Тео Интернационал” (виж другия документ). Няколко такива документа от масонската ложа са пратени на два вестника. Само “Уикенд” публикува молбата на Маджо да стане масон, но за Пашата - нищо. Вестниците се страхуват да се закачат с Румен Николов-Пашата, като приближен на Борисов.

Подписи на акционери на фирмата “Тео интернационал”, уличена пред 1995 г. в нелегално производство на цигари (цяла отделна тема в книгата). В съвета на директорите и дори негов председател в някакъв период е бил Бойко Борисов. Под номер 8 е подписът на Румен Николов-Пашата. Той съвпада с подписа му под другия документ за масоните (виж по-горе). Документите за “Тео интернационал” публикува сайтът “Биволъ” и нито един вестник, а случаят е далеч по-значителен от маловажни документи, каквито публикуват вестниците.

Дали тези документи са автентични или не, тези двамата няма да са изключение сред хората от силовите структури в склонността им да налитат да стават масони.
Виден масон и дори шеф на масонска ложа е Румен Ралчев, бивш бодигард на Тодор Живков в някогашното УБО (Управление “Безопасност и охрана” – V управление на Държавна сигурност), сега собственик на охранителна фирма. Масон е бил и Илия Павлов, покойният президент на “Мултигруп”. Масони са политици, депутати, кметове, общинари от София, съдии, прокурори.
Оръжейният търговец и хотелиер Младен Мутафчийски публично е признавал, че е масон. За него е известно, че е близък с боса на СИК Младен Михалев-Маджо. В интервю пред близкия до Мутафчийски сайт “Фрогнюз” през юли 2011 г., той отново повдигна завесата на масонството със следното:
“Станах масон още по времето на развития социализъм. Мои приятели в Италия ме препоръчаха и бях приет в Торино. Бях в една ложа с Джани Аниели, собственика на ФИАТ. След време от своя страна аз предложих в същата ложа да бъде приет Владо Грашнов (шеф на МТел, вече покойник – бел. ред.) и това стана. След това се прехвърлих в България, но вече не ми остава време. …Разбира се, има хора, които се взимат много насериозно и си мислят, че всичко започва от тях. Преди години Робърт Удуърд организира групово пътуване на български масони във военната база на НАТО в Пиаченца, Италия. Предвождаше ги Илия Павлов. Бяха още Стоян Денчев, Румен Петков, Румен Ралчев – общо над 20 души. Илия получи там 33-а степен (бел. ред. – в масонската йерархия).”
От това признание става ясно, че и бившият вътрешен министър и функционер на БСП Румен Петков също е масон. Читателят може да запомни този детайл, защото Петков също е свръзван с Младен Михалев-Маджо от СИК, както ще стане дума по-нататък. Когато беше министър на вътрешните работи, излезе виц – „Какво значи МВР? – Маджо Вика Румен.

Борисов като кмет и Румен Петков като вътрешен министър на празник в София. Снимка: Ани Петрова

Докато преди 1-2 века масонството в Америка, примерно, е обединявало богати и известни хора в някакъв стремеж да бъдат строители на обществото, да го развиват, да лобират за това, да помагат с благотворителност, в днешна България масонството е бутафорна тайна организация, която обединява парвенюта в стремежа им да доказват собствената си значимост и да се съюзяват за взаимни услуги. И, както се вижда, масонството у нас обединява в едно мафиоти, хора от групировките и представители на властта.

По традиция в България организациите във всяка една област се израждат към смафиотяване. Така беше и при комунизма от творческите, спортните и др. съюзи, чак до върховете на властта, с живковите протежета в ЦК на БКП и изпълнителната власт. Група хора се обединяват и си правят взаимни услуги, завземат властта и мачкат останалите.
По същия модел масонството у нас обединява на мафиотски принцип. Стремежът на телохранители като Ралчев или на момчета без минало като Пашата и Маджо, да станат масони, е обясним и синхронен с този на мнозина като тях, забогатели бързо.
Въпросът е – прави ли Борисов изключение? Не е ли масон и той?

Визитка на английски на Бойко Борисов като кмет. Изписан е като инженер, доктор, генерал лейтенант, кмет. Подобна е раздавал и на български.

Иван Славков в интервю няколко години преди смъртта си със смях разказва как Борисов веднъж го попитал как може да стане професор като него.
Комплексарският стремеж на Борисов към титли, награди и похвали си личи дори по визитната му картичка като кмет: “Инженер, доктор, Бойко Борисов, генерал лейтенант, кмет”
При тоя стремеж към “признание” не е изключено да е кандидатствал и да е приет за масон, още преди да е станал кмет. Едва ли е толкова важно.
По-важно е, че той е свързан с масони, които представляват обединение на подземния свят с властта.

18 коментара

 1. Елка написа:

  Ако не беше много смешно щеше да е трагично:)))

 2. Жоро написа:

  Колко си права мила…..

 3. Име написа:

  mdaa
  a

 4. kitaec__ написа:

  Какви масони бе,това са комунистически отрепки

 5. Dobromir написа:

  S izvinenie za latinicata… Masonskite organizacii navsiakyde po sveta vkliuchvat takiva hora. Vyzshite masoni, koito nikoi ne gi poznava lichno po4ti v Bylgaria sa skritite gospodari na Borisov, Pashata, Madjo, Ralchev, Pavlov, Grashnov i drugi. Ottam sa poluchili podkrepa (finansovo, ikonomicheski, mediino i t.n.) Nad tqh sa vyzshite kadri ot DS i tezi s politburo-biletcheta kato Gocev, Chervenkov, Lilov, nai-vecher (prez rannite 90-te) Andrei Lukanov, i drugi komunisticheko-cionistki bokluci… Nad vsi4ki obache e poslannikyt na USA v Sofia, koito zamesti komisarite ot USSR predi 1989 g. Ot 1990 kakvoto kaje poslannikyt (agent na CIA vinagi) na USA v Sofia, trygva po mrejata nadolu – vytreshna i vynshna politika na edno. Ta do ministyr-predsedatelia, koito e chak peti po brynkata na piramidata. Sled nego ima pleiada ot prestypnici, oligarsi, bankeri, vsqkakvi eks-mutri, biznesmeni, burokrati i t.n. Bulgaria – the beautiful… :P

 6. иван написа:

  защо тези факти не бяха публикувани преди Бойко да стане кмет и посме премиер , а сега.Не се спори , че са достоверни, но защо не бе информирано обществото кого избираме да премиер и кой седи зад него. Колкото за румен Ралчев, интересна метаформоза- от УБО/ДС и комунист, до масон и тамплиер, както бе казал Йордан Цонев за преминаването му от СДС към ДПС-еволюция. Турците казват за такива -дьонме-вероотстъпник и първи на тях режат главите.

 7. kk написа:

  КАКТО СЕ КАЗВА ДА СЕ ЕВАТ В ГАЗО!!!

 8. Велик Майстор на Стол написа:

  ебати какви масони имаме, дето им снимат документите и им ги качват в мрежата, ебати тайната организация, ‘бах тая вековна конспирация това чудо…

 9. Име написа:

  o6te edin 4erven komromat

 10. Димитър написа:

  Каквито са ни масоните, такива са килърите и мутрите!И полицаите и политиците…Кофти материал. Ама ние май сме си най-глупендари щом си ги търпим…така, че разтваряйте дупетата и чакайте следващите….

 11. Иван написа:

  Ей, Бойко Борисов и след 100г. ще ви тормози:))
  Добре, че беше той за да има България пътища, детски градини, София спортан зала и т.н.

 12. Име написа:

  Joe

 13. Име написа:

  А защо и четирите имена в декларацията са аписани с един и същ почерк?

 14. Жоро написа:

  То е ясно, че са масони. У нас масоните са бутафория, ама са мафиоти. И един пита защо един почерк за четирите имена – ами секретаря на ложата е нипасила имената, а те са се подписали. Какво чудно? Точно така е, излезе този документ в „Уикенд“ преди 3 години, но за Пашата нищо не се казваше, само за Маджо. Мафиоти, и вестниците им слугуват.

 15. дана написа:

  http://www.blitz.bg/news/article/100834

  - Защо преди интервюто ни ми спомена за някакви връзки между Венци Стефанов и шефа на ГДБОП Станимир Флоров? Какво общо имат двамата?
  - Какво общо имат те двамата могат да си кажат само те, но може би ги свързва топла дружба или имат достатъчно добри контакти, за да споделя Флоров толкова много личните му драми.

 16. Таня написа:

  Срамувам се!..Всичко това е много мръсно и се срамувам че съм българка! Не знам изобщо дали си струва и да се срамуваш заради това,че мръсотията е около теб.Сигурно още дълго няма да прекрача прага на такива сайтове-имам чувството че се омърсявам.Подмениха идеали като Родина,морал,религия с печалбарство и всякакво духовно падение-и това са хората имащи претенцията да застанат най-отпред на нацията,хора които кичат кабинетите си с портретите на Левски,Ботев и Вазов.Не знам в кой кръг на ада живеем?!!
  Предлагам да направите рубрика за поезия/красива и оптимистична/-след като човек прочете тези мръсотии,да влезе и да се изкъпе там.

 17. Панчо написа:

  Хахаха, Таня, поезия викаш, стихове за Бойко Борисов, ако може.

 18. Еленко написа:

  Масонът Марсел Михайлов, който е от по висшите при тях и то на международните структури на Масонските ложи, с достъп до все интересни хора, твърди че България не съществува от 2009 година, договорка между две тайни общества … и като гледам май има нещо вярно ;) Истинските ИГРАЧИ не се виждат и чуват ;)

Вашият коментар


три + = 5