В сянката на Борисов

Трактор с пожарогасител

Снимка - неизвестен автор от 1991 г.

Алексей Петров и Бойко Борисов 1991 г., когато още са били в приятелски отношения. „Трактор с пожарогасител“ – така на шега е кръстил тази снимка един блогър.

11 коментара

 1. Име написа:

  strahotni sa:):):)

 2. Красимир написа:

  Доживяхме да си имаме гангстер за премиер:)))))
  Неведоми са пътищата Господни!

 3. mitki написа:

  НАДЕЖДА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ. ТАКИВА КРАЖБИ И ЗУЛУМИ И ПРЕЗ ТУРСКО НЕ Е БИЛО. НЕ ВИЖДАМ И ИСКРИЦА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА МАЙНАТА ИМ КРАДЛИВА.

 4. YAKKAY написа:

  Моята диагноза е, че Българският народ е станал мазихист и му е гот “ ДА БЪДЕ БИТ ЕБАН И ОНЕПРАВДАН „…, НИКОГА НЕ СЪМ КРИЛ МНЕНИЕТО СИ ЗА БОРИСОВ:- “ бивш пожарникар набеден за генерал, разигравал се в ролята на Сифийски кмет, докопал се до до премиерският пост в следствие на криминален изборен процес за който всички държавни органи са информирани публично от медийте…, но явня на всички държавни чиновници им е изгодно да се краде от трудещият се народ…, за това не бяха отменени изборите въпреки безспорните доказателства за криминалното им провеждане…, не случайно веднага след изборите бе арестуван АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ за да не извади обещаните доказателства…, заради който изглежда БОРИСОВ го постави в изолация за да ке му бъде конкурент във власта…, но си мисля, че АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ е по почтен от БОРИСОВ за сега са такива личните ми впечатления…, И КАКТО КАЗВА РУСИЯТ НАРОД-“ПАЖИВЬОМ УВИДИМ“…!!!???

 5. Име написа:

  4e te vsi4ki sa prestapnici do sega primierite

 6. Име написа:

  АЗ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО – МОЖЕ И ДА СЕ КРАДЕ ,НО Е УМЕРЕНО И СЕ ВИЖДАТ РЕЗУЛТАТИ!

 7. Dr_Doolittle написа:

  Това сигурно е след някое комсомолско събрание с литературен анализ на Овчарчето Калитко или на сбирка на низовата партийна организация .

 8. Бойка написа:

  Много са готини. Сладурчета.

 9. Красимир написа:

  Социалистите /комунистите/ са извор на компромати. Проверено или не, давай да пишем.Брей, много знаят за другите хора. А за себе си мълчат. Големи манипулатори. Добре, но защо не пишете за Станишев и баща му какви ги е вършил. Пък напишете и за Доган. Той да каже през осемдестте години кой извърши атентатите на гара Ясен. Не мога вече да ви слушам и гледам.

 10. пожарогасител написа:

  Дам, доста интересно и забавно заглавие, но все пак това, че са били приятели не означава нищо.Ние сме свикнали видим ли някой че е приятел с човек, който има малко или мого тъмно минало и се занимава с тъмни сдлеки, веднага да ги слагаме под общ знаменател, но е бива така.Все едно твоят прител да пуши, а ти не, и да ви лепнат етикет че и двамата пушите.Благодаря за хубавата статия, Бойко и преди си е бил едър и голям мъж, типичен българин.

 11. ефективни пожарогасители написа:

  Вечто тези въпроси ,който е изкарват големи проблеми. Кой с кого се бил видял, кой познавал и с кой бил излезнал.Еми светът е малък и ние не се знае до кого сме седяли в съседното кафе нали така.Много лесно е могло да ни снимат и да ни изкарат първи приятели с дадени лица,които се занимават с незаконни неща, но просто защото ние не сме публични хора нямат интерес и от това сезнация няма как да се получи. Тази снимка е доста старичка гледайкии съдейки по косата на Борисов, но пък е един спомен. Радвам се че ни пишете и очакваме още подобни фотоси.

Вашият коментар


пет + 6 =